جدال استقلال و تراکتور در مشهد برگزار نمی‌شود بیرانوند در لیست ساپینتو نیست اخباری اردوی سپاهان را ترک کرد شکاری غایب بزرگ پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر آل‌کثیر در انتظار جلب رضایت استقلال نازون به ساپینتو: برای بازی در سوپرجام آماده‌ام نازون رسما استقلالی شد دردسر استقلال بخاطر مدافع تراکتور تاریخ و ساعت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام | آبی‌ها پیروز جنگ روحیه افزایش سهمیه فوتبال ایران در لیگ‌های آسیایی تجمع هواداران پرسپولیس مقابل باشگاه (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) + ویدیو گزارش مارکا درباره گلر جدید استقلال | مرد مطمئن با قیمت صفر در تهران! تاریخ و ساعت بازی لیورپول و کریستال‌پالاس | شاگردان اسلات به دنبال سوپرجام ترکیب احتمالی تراکتور و استقلال در فینال سوپرجام | فرار به سوی پیروزی اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد + فیلم فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم
سرخط خبرها

خرید جدید پرسپولیس محروم است؟ |ماجرای درگیری پورعلی گنجی و میرزابیگی

  • کد خبر: ۱۱۰۳۴۹
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۹
خرید جدید پرسپولیس محروم است؟ |ماجرای درگیری پورعلی گنجی و میرزابیگی
مرتضی پورعلی گنجی که به تازگی با پرسپولیس قرارداد منعقد کرده، درحالی به لیگ ایران بازگشته که قبل از ترک ایران برای حضور در لیگ چین با یک محرومیت انضباطی مواجه بود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس در حالی با مرتضی پورعلی گنجی به توافق نهایی رسیده که این بازیکن ممکن است لیگ را با محرومیت آغاز کند. این بازیکن در بهمن ماه سال ۹۳ از تیم نفت به لیگ چین رفت. البته خرید جدید پرسپولیس قبل از رفتنش در بازی پیکان و نفت تهران اقدام به زدن کمک داور بازی کرد! پور‌علی‌گنجی در بازی پیکان و نفت که کم هم حاشیه نداشت با دست به سینه کمک داور بازی (علی میرزابیگی) زد. در آن بازی علی صفایی داور وسط بود و گزارشی به کمیته انضباطی فرستاد و در این گزارش اشاره‌ای به رفتار پورعلی‌گنجی داشت.  

کمیته انضباطی هم بر اساس گزارش داور بازی و فیلم دیدار نفت و پیکان این بازیکن را محروم کرد. نکته اینجا بود که مرتضی پورعلی‌گنجی قبل از اینکه دوران محرومیتش را در ایران پشت سر بگذارد به چین رفت و اینگونه بود که قسر در رفت! حالا، اما بعد از گذشت هشت سال از آن ماجرا یک بار دیگر این بازیکن قرار است به لیگ ایران آمده و برای پرسپولیس بازی کند؛ این در حالی است که آن محرومیت هنوز در رزومه پورعلی‌گنجی باقی مانده و این بازیکن با همان پرونده به کشور بازمی‌گردد.  
در سراسر دنیا لمس داور بین سه تا شش جلسه محرومیت دارد و در ماجرای آن روز پورعلی‌گنجی با دست به سینه میرزابیگی کوبید! با توجه به رفتار غیر اخلاقی که پورعلی‌گنجی با کمک داور بازی داشت این بازیکن باید محرومیت خود را پشت سر بگذارد یا خیر؟ این سؤالی است که باید از مسئولان کمیته انضباطی پرسید. چون در حکم پورعلی‌گنجی آمده بود محرومیت از بازی‌های داخلی. باید دید با بازگشت پورعلی‌گنجی به لیگ ایران، حسن‌زاده محرومیت داخلی این بازیکن را اعمال می‌کند؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->